Laatste nieuws

De tweede nieuwsbrief:
Via deze tweede nieuwsbrief informeren we je graag over de ontwikkelingen rondom de Maaslandse Avond4daagse (3 t/m 6 juni 2024). De belangrijkste mededeling van deze nieuwsbrief is dat de inschrijving vanaf vandaag geopend is! 

Inschrijven
Via www.avond4daagsemaasland.nl/inschrijven kan je vanaf vandaag online inschrijven. Wees er snel bij, want we hebben een maximum aantal deelnemers dat mee kan doen. 

Is het financieel niet haalbaar om mee te doen? Stuur dan even een e-mail en dan nemen we contact met je op om samen naar een passende oplossing te zoeken, want iedereen moet natuurlijk mee kunnen lopen! 

Ophalen deelnamekaarten dit jaar bij MVV ‘27
De deelnamekaarten kunnen op vrijdagavond 31 mei in de kantine van MVV’27 opgehaald worden (let op: deze keer dus niet bij sporthal De Hofstede!). Noteer deze datum alvast even in je agenda. 

Winactie voor de leukste aanmoediging
Ook dit jaar wordt er weer een leuke winactie georganiseerd. We nodigen iedereen die langs een van de routes woont uit om de wandelaars aan te moedigen. Dit kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door de tuin zo leuk mogelijk te versieren (denk aan vlaggetjes, spandoeken of muziek) of natuurlijk door de deelnemers persoonlijk op een ludieke manier aan te moedigen. We zullen hiervoor 3 prijzen uitreiken (een 1e, 2e en 3e prijs).

We zullen alle bewoners die langs de route wonen hierover informeren door een flyer in de brievenbus te doen, zodat iedereen van de actie op de hoogte is. Welke leuke prijzen er te winnen zijn houden we nog even geheim, maar ze zijn zeker de moeite waard en de prijzen worden beschikbaar gesteld door lokale ondernemers, ben je al nieuwsgierig? En als je zelf meeloopt kan je natuurlijk jouw tuin van tevoren ook even versieren, dus iedereen maakt kans! Kijk alvast even op de website of één van de routes ook bij jou door de straat loopt. 

Succes met je inschrijving en tot snel!

Groetjes Jennifer, Claudia, Jolanda, Bertien en Karli 
Projectteam Avond4daagse Maasland

De eerste nieuwsbrief:
Beste enthousiaste wandelaar,

De Avond4daagse in Maasland komt er weer aan! Zet de datum alvast in je agenda: maandag 3 t/m donderdag 6 juni!

De eerste twee edities van de Avond4daagse Maasland waren een groot succes. Vorig jaar stonden ruim 700 enthousiaste wandelaars aan de start. Hier zijn wij als organisatie ontzettend trots op! De voorbereidingen voor de komende editie zijn alweer in volle gang. We gaan er met elkaar weer een mooi feest voor jong en oud van maken. Eind april zal de inschrijving via de website van de Avond4daagse Maasland worden geopend. Je ontvangt weer een bericht wanneer online inschrijven mogelijk is.

Loop je ook weer mee?
Wij hebben er weer veel zin in!

Groetjes Jennifer, Claudia, Jolanda, Bertien en Karli

Projectteam Avond4daagse Maasland
www.avond4daagsemaasland.nl