2024 Bevestiging inschrijving

Beste enthousiaste Avond4daagseloper,

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor de derde editie van Avond4daagse Maasland! Je krijgt alvast de volgende belangrijke informatie:
1. Ophalen van de stempelkaart(en)
2. Praktische informatie
3. Feestje op de laatste avond!
4. Regels
5. Het weer

Je krijgt deze informatie ook nog via de e-mail toegestuurd (kijk ook in je spam).

1. Ophalen van de stempelkaart(en)
Voor het meedoen is het verplicht dat je een stempelkaart zichtbaar draagt. Op deze manier kun je aantonen dat je alle avonden de route hebt gelopen en krijg je op de laatste avond jouw welverdiende medaille! Het ophaalmoment voor de stempelkaarten is vrijdag 31 mei 2024 tussen 17:00 en 20:00 uur bij MVV ’27 (let op: deze keer dus niet bij sporthal De Hofstede!).

Lukt het niet om op dit moment de stempelkaart(en) op te halen, vraag dan of iemand anders voor jou de kaart(en) kan ophalen. De laatste mogelijkheid is namelijk op de eerste wandelavond, maar omdat we behoorlijke drukte verwachten willen we je echt aanraden om de stempelkaart op vrijdag 31 mei op te (laten) halen.

2. Praktische informatie
Jij gaat samen met familie, vriendjes, vriendinnetjes, buren of klasgenootjes de Avond4daage lopen. Dat wordt één groot feest! Onderstaand lees je belangrijke informatie:

Data: maandag 3 juni, dinsdag 4 juni, woensdag 5 juni en donderdag 6 juni.

Tijdstip: Iedere dag kun je tussen 18:15 uur en 18:45 uur starten. Je mag zelf kiezen hoe laat je tussen deze tijden start.
De 10 km kun je, als je 18+ bent, op maandag en woensdag lopen. Je gebruikt hiervoor gewoon je stempelkaart van de 5 km, je start verplicht om 18:15 uur en loopt de route zelfstandig.

Locatie: Je vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats van MVV ’27. Hier kom je ook weer terug.

Stempelen: Je haalt de eerste stempel op de parkeerplaats van MVV ’27. Ook moet je iedere dag een stempel halen als je weer terugkomt op de parkeerplaats. Onderweg kom je ook één of meerdere stempelposten tegen. Laat dus altijd je stempelkaart stempelen.

Routes: Er zijn dit jaar drie verschillende routes. De 2,5 km route en de 5 km route zijn voor je uitgezet met wegbewijzering. Kijk onderweg dus goed naar de aangegeven route zodat je de juiste route loopt. Op maandag en woensdag hebben we ook een 10 km route. Deze route is niet uitgezet dus kijk goed op onze website voor de wandelroutes.

3. Feestje op de laatste avond!
Op donderdag 6 juni sluiten we de Avond4daagse feestelijk af op het terrein van MVV ’27. Hier krijg je jouw welverdiende medaille. Kom je de laatste avond ook verkleed naar de start? En nodig je fans alvast uit om je te feliciteren.

4. Regels
De Avond4daagse Maasland wordt alleen een succes als iedereen zich aan de regels houdt. We hebben hiervoor een reglement opgesteld, dat je hier kunt terugvinden. Lees dit goed van te voren door. Een belangrijke regel is bijvoorbeeld dat Maasland schoon moet blijven, dus neem je afval altijd mee naar huis of doe dit onderweg in een prullenbak. Gooi het niet op straat of in de natuur.

Belangrijk!
Alle deelnemers die meelopen over het parcours, dus ook volwassenen en begeleiders, moeten in het bezit zijn van een stempelkaart en deze zichtbaar met zich mee dragen. De stempelkaart voor een volwassene mag overgedragen worden aan een andere volwassene. Ook zijn er dit jaar dagkaarten te koop waarmee je één dag mee kan lopen
– Minderjarige deelnemers moeten onder verantwoording van een meerderjarige vallen. Deze meerderjarige persoon hoeft niet mee te lopen in de directe omgeving van de minderjarige deelnemer, maar moet wel telefonisch bereikbaar zijn op het opgegeven telefoonnummer
– Avond4daagse Maasland is bedoeld voor de Maaslandse inwoners en kinderen die een binding hebben met Maasland. Er is een maximum aantal deelnemers. Wanneer we deze limiet bereiken en je niet aan deze voorwaarden voldoet, kan je inschrijving geweigerd worden
– Het meenemen van huisdieren (honden) tijdens de Avond4Daagse is niet toegestaan (hulphonden met hesje uitgezonderd).

5. Het weer
In Nederland kunnen we af en toe vrij extreem weer hebben. Dit hopen wij natuurlijk niet te krijgen in de week van de Avond4daagse, maar het is wel belangrijk om het weerbericht goed in de gaten te houden. Dit vragen we je zelf te doen, maar houd ook goed de website van de Avond4daagse Maasland en onze social mediakanalen in de gaten. Via deze kanalen houden we jullie op de hoogte van mogelijke wijzigingen in het programma.

Wij hebben er heel veel zin in! Heb je nog een vraag, kijk dan op de website bij veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Zo niet, stuur dan een e-mail naar avond4daagsemaasland@gmail.com. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Alvast heel veel succes met oefenen en tot 3 juni!

Groetjes van de organisatie van Avond4daagse Maasland