Bevestiging inschrijving

Beste enthousiaste Avond4daagseloper,

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor de tweede editie van de Avond4daagse Maasland! Op deze pagina lees je alvast wat belangrijke informatie. Je krijgt deze informatie ook nog via de e-mail toegestuurd (kijk ook in je spam).

Ophalen stempelkaart(en)

Voor het meedoen is het belangrijk dat je een stempelkaart hebt. Op deze manier kun je aantonen dat je alle avonden de route hebt gelopen en krijg je op de laatste avond jouw welverdiende medaille! Het ophaalmoment voor de stempelkaarten staat gepland op:

Datum: vrijdag 16 juni

Tijdstip: tussen 17.00 en 20.00 uur

Locatie: Sporthal De Hofstede (Hofsingel 93)

Lukt het niet om op dit moment de stempelkaart(en) op te halen, vraag dan graag of iemand anders voor jou de kaart(en) kan ophalen. De laatste mogelijkheid is namelijk op de eerste wandelavond, maar omdat we behoorlijke drukte verwachten willen we je echt aanraden om de stempelkaart op vrijdag 16 juni op te halen.

Praktische informatie

Jij gaat samen met familie, vriendjes, vriendinnetjes, buren of klasgenootjes de Avond4daage lopen, dat wordt één groot feest! Onderstaand lees je belangrijke informatie:

Data: Maandag 19 juni, dinsdag 20 juni, woensdag 21 juni, donderdag 22 juni

Tijdstip: Iedere dag kun je tussen 18.15 uur en 19.00 uur starten. De laatste dag kun je tussen 18.00 en 19.00 uur starten. Je mag zelf kiezen hoe laat je start.

Locatie: Je vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats van MVV ’27. Hier kom je ook weer terug.

Stempelen: Je haalt altijd eerst een stempel op de parkeerplaats van MVV ’27. Ook moet je iedere dag een stempel halen als je weer terugkomt op de parkeerplaats. Onderweg kom je ook een of meerdere stempelposten tegen. Laat altijd je stempelkaart stempelen.

Routes: Er zijn twee verschillende routes, de 2,5 km route en de 5 km route. Kijk onderweg goed naar de bewegwijzering, zodat je de juiste route loopt.

Feestje!: Op donderdag 22 juni sluiten we de Avond4daagse feestelijk af op het terrein van MVV ’27. Hier krijg je jouw welverdiende medaille. Kom je de laatste avond ook verkleed naar de start? En nodig je fans alvast uit om je te feliciteren.

Let op:
Alle deelnemers die meelopen over het parcours, dus ook volwassenen, moeten in het bezit zijn van een stempelkaart en deze zichtbaar met zich mee dragen. De stempelkaart voor een volwassene mag overgedragen worden aan een andere volwassene. 
– Minderjarige deelnemers moeten onder verantwoording van een meerderjarige vallen. Deze meerderjarige persoon hoeft niet mee te lopen in de directe omgeving van de minderjarige deelnemer, maar moet wel telefonisch bereikbaar zijn op het opgegeven telefoonnummer.
– De Maaslandse Avond4daagse is bedoeld voor de Maaslandse inwoners en kinderen die een binding hebben met Maasland. Er is een maximum aantal deelnemers. Wanneer we deze limiet bereiken en je niet aan deze voorwaarden voldoet, kan je inschrijving geweigerd worden.
– Het meenemen van huisdieren (honden) tijdens de A4DM is niet toegestaan.

Regels

De Avond4daagse Maasland wordt alleen een succes als iedereen zich aan de regels houdt. We hebben hiervoor een reglement opgesteld, dat je hier kunt terugvinden. Lees dit graag even goed van te voren door. Een belangrijke regel is bijvoorbeeld dat Maasland schoon moet blijven, dus neem je afval altijd mee naar huis of doe dit onderweg in een prullenbak, gooi het niet op straat of in de natuur.

Weer

In Nederland kunnen we af en toe vrij extreem weer hebben. Dit hopen wij natuurlijk niet te krijgen in de week van de Avond4daagse, maar het is wel belangrijk om het weerbericht goed in de gaten te houden. Dit vragen we je zelf te doen, maar hou ook goed de website van de Avond4daagse Maasland en onze social mediakanalen in de gaten. Via deze kanalen houden we jullie op de hoogte van mogelijke wijzigingen in het programma.

Wij hebben er heel veel zin in! Heb je nog een vraag, kijk dan op de website bij veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Zo niet, stuur dan een mail naar avond4daagsemaasland@gmail.com. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Alvast heel veel succes met oefenen en tot 16 juni!

Groetjes van de organisatie van de Avond4daagse Maasland